Over Yem-IT

We schrijven niet alleen programmeer code, maar ontwerpen producten van de hoogste kwaliteit

Wij zijn een bedrijf met een jong team van professionals gepassioneerd over de ontwikkeling van IT-oplossingen, het combineren van teamwork, creativiteit en innovatie om hoogwaardige producten en diensten te bereiken.

Elk jaar voegen we waarde toe aan onze producten en diensten via ervaring en organisatiekennis management.

Yem It heeft een bedrijfslijn bestaande uit software ontwikkeling, webtoepassingen, mobiele applicaties en digitale marketing.

Onze specialisten op het gebied van software ontwikkeling hebben de mogelijkheid om elk project in onze bedrijfslijn te beheren en te implementeren dat onze klanten ten goede komt.

Contacteer ons
0
%
Creativiteit
0
%
Innovatie
0
%
Uniek

klantgerichtheid

We kennen de verwachtingen van een nieuw project en hoe belangrijk het is voor elk van onze klanten om hun bedrijfsidee te beginnen, daarom streven we ernaar om elk van hun idealen waar te maken als het gaat om een Web Business, het bieden van de beste opties om elk van uw dromen te realiseren.

Hoe we waarde leveren aan onze klanten:
• Persoonlijke verzorging van start tot finish
• Directe ondersteuning
• Doorlopende begeleiding
• Veiligheid en betrouwbaarheid van onze servers

Missie

YEM IT is een innovatief bedrijf dat zich toelegt op de implementatie en duurzaamheid van IT-oplossingen om kansen te bieden in een disruptieve technologiemarkt.

Visie

We zullen een bedrijf zijn dat nationaal wordt erkend voor de implementatie en duurzaamheid van IT-oplossingen, met de nadruk van onze klantenservice, innovatie en het gebruik van nieuwe technologieën, die ons toonaangevend maakt op de digitale wereldmarkt.

YEM. IT

Neem direct contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!