NATIVESCRIPT

NativeScript is een open source framework voor het ontwikkelen van apps op Apple iOS en Android. Het werd bedacht en ontwikkeld door vooruitgang. NativeScript-toepassingen zijn gebouwd met behulp van apparaatonafhankelijke programmeertalen en besturingssysteem zoals JavaScript of typescript. NativeScript ondersteunt direct ontwikkeling met angular en ondersteunt ook Vue via een door de Community ontwikkelde plugin.

ANGULARJS

AngularJS is een set van tools om het meest geschikte kader voor de ontwikkeling van uw toepassing te bouwen. Het is volledig uitbreidbaar en werkt goed met andere bibliotheken. Elke functie kan worden aangepast of vervangen om aan uw unieke ontwikkelwerk stroom en uw behoeften te voldoen. Lees verder om erachter te komen hoe.

ANDROID

Android is een besturingssysteem gebaseerd op de Linux kernel. Het is voornamelijk ontworpen voor touchscreen mobiele apparaten, zoals smartphones, Tablets en ook voor smartwatches, Tv’s en auto’s. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld door Android Inc.

APPLE IOS

iOS het is een mobiel besturingssysteem van de multinational Apple Inc. oorspronkelijk ontwikkeld voor de iPhone (iPhone OS), dan is het gebruikt op apparaten zoals iPod Touch en iPad. Het is niet toegestaan de installatie van iOS op hardware van derden. Het is momenteel de tweede meest gebruikte mobiele besturingssysteem in de wereld, achter Android,…

LARAVEL PHP

Laravel het is een van de makkelijkste open source frameworks om te assimileren voor PHP. Het is eenvoudig, zeer krachtig en heeft een elegante en leuke interface om te gebruiken. Het is gemaakt in 2011 en heeft een grote invloed van frameworks zoals Ruby on Rails, Sinatra en ASP.NET MVC.

DJANGO PYTHON

Django is een kader voor gratis en open source webtoepassingen, geschreven in python. Het is een WEBFRAMEWORK-een set van componenten die u helpen om websites gemakkelijker en snel te ontwikkelen

NODE.JS

Node.js is een JavaScript-runtime gebouwd met de V8 JavaScript-engine van Chrome. Node. js maakt gebruik van een gebeurtenis georiënteerde, niet-blokkerende I/O-bewerkings model dat het lichtgewicht en efficiënt maakt. Het node. js-pakket ecosysteem, NPM, is het grootste ecosysteem van open-source bibliotheken in de wereld.

TWITTER BOOTSTRAP

Bootstrap is een webframework of set open source tools voor het ontwerpen van websites en webtoepassingen. Het bevat lay-outsjablonen met typografie, formulieren, knoppen, dozen, navigatiemenu’s en andere op HTML en CSS gebaseerde lay-outelementen, evenals extra JavaScript-extensies. In tegenstelling tot veel webframeworks, gaat het alleen om front-end ontwikkeling.

REACT NATIVE

React native is een van de meest modieuze technologieën op dit moment, en niemand kan ontkennen dat het een revolutie is in mobiele ontwikkeling. In deze post zullen we samenvatten wat hun belangrijkste kenmerken zijn en hun voordelen ten opzichte van de huidige concurrenten