Online Positionering

Posicionamiento Web

Bij Yem.It implementeren we succesvolle webpositionerings strategieën in zoekmachines en digitale reclame, met als doel de zichtbaarheid van uw merk op het web te vergroten en het bovenaan de resultaten te plaatsen, klanten te bereiken geïnteresseerd in haar producten of diensten en dus de verkoop stimuleren van zoekmachines zoals Google.

Hiervoor beheert ons interdisciplinair team van specialisten in grafisch ontwerp en digitale marketing een project dat uw persoonlijke of zakelijke webpositionering garandeert.

Contact
«Een Goede  SEO positionering  is ls gelijk aan het hebben van een winkel  op de beste plek in de stad«

 

Positionering SEO

Bij Yem. It implementeren we een reeks praktijken die optimalisatie in zoekmachines (SEO) faciliteren door het verkeer op het WEB te vergroten, dat wil doen, dat onze gespecialiseerde SEO-groep de beste strategie analyseert om de trefwoorden van hun producten te lokaliseren en Services op de resultatenpagina van de zoekmachine.

Positionering SEM

Bij Yem.It zijn we van mening dat marketing in betaalde zoekopdrachten, het mogelijk maakt om de conversie van producten en diensten onmiddellijk te bereiken, om deze reden analyseert onze gespecialiseerde groep SEM de beste strategie voor de betaling door CLICK PPC van trefwoorden producten en diensten genereren conversie en potentiële verkopen in digitale advertenties.

Sommige technologieën gebruikt

  • Google Trends
  • PageSpeed Insights de Google
  • Google Webmasters Tools
  • Google Merchant Center
  • Google Places
Software a la Medida

Bijhouden

Bijhouden

Indeling

Ranking

Productie van resultaten

Ontwikkelingsmethodologie

¿Heb je een project waar u graag over zou willen praten?

Wacht niet langer en neem direct contact met ons op
Contact